O nama

ASISTEL  je prva kompanija u Srbiji i jedina u regionu koja se bavi pružanjem usluga Teleasistencije.

ASISTEL organizuje i pruža pomoć putem telefonske linije licima koja žive sama ili najveći deo vremena provode sama u svojim domovima, odnosno svima kojima je potrebna posebna pažnja i briga, te stalni monitoring.  

ASISTEL omogućava da stari, bolesni, nemoćni, lica sa posebnim potrebama budu sigurni 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

ASISTEL oprema se nosi oko vrata ili ruke i omogućava korisnicima da bezbedno i bezbrižno borave u svojim domovima, sa svešću da je pomoć i danju i noću tu, dostupna samo jednim pritiskom na dugme. 

ASISTEL preko svog centra ima stalni nadzor i vezu sa korisnicima usluga i to na teritoriji cele Srbije.

ASISTEL, uslugom Teleasistencije,  pomaže da se brzo savlada prostor - u vremenu merenim minutima i sekundama adekvatna pomoć se pojavljuje na vratima. Umesto da se problem rešava odlaskom ili zatvarenjem korisnika u neku od institucija, sve koordinate pomoći ukrštaju se u jednoj tački, u kući korisnika.

Iskustva evropskih zemalja dokazuju da ova vrsta usluge ima itekako pozitivan uticaj na kvalitet života samih korisnika.

ASISTEL želi da svojim pionirskim radom i stvaranjem savremenih i adekvatnih uslova za pomoć i brigu o starim i nemoćnim, pomogne humanom i efikasnom rešenju problema življenja i starenja u Srbiji.